Fint väder och svidande hals

Hej på er 🙂

Jag tyckte så synd om Viggo igår kväll ♥

Någon timme efter att han hade somnat på soffan fick han en hemsk hostattack. Jag försökte få honom att lugna ner sig så att han kunde dricka vatten. Det gick knappt att prata med honom. Yrvaken och han blir rädd för han tror att han ska kräkas.

I morse sa min man att han började känna av något i halsen. Jag mådde ok då, men på eftermiddagen började min hals svida. Hoppas det inte blir något mer.

Vädret har varit underbart 🙂 Vi har varit ute på baksidan på eftermiddagen. Jag satt i skuggan på altanen, onödigt att riskera att halsen blir sämre. Middagen åt vi ute.

Jag sådde blomfröer i en av mammas ”zinkbaljor”. Har testat så några luktärter i krukor inne för ett tag sedan, som ska planteras ut framöver. Tänkte att jag inte har något att förlora, vore roligt om jag lyckas få lite andra blommor än bara pelargoner i sommar.

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *