Mammas spegel

Hej på er 🙂

Igår kväll vaknade Viggo och ropade på mig. När jag hade sprungit upp och ner några gånger tyckte vi att det var lika bra att gå och lägga oss. Han gnydde och sa att han hade ont i öronen så jag gav honom en Alvedon. Då kom han äntligen till ro ♥

Febern och hostan är vara envis, det har varit samma läge idag med.

Barn har ju en förmåga att orka leka fast dom är sjuka, det är lite ”av eller på”. Han har legat och sovit på soffan. Sedan har vi varit ute en stund på baksidan. Han gungade och lekte lugnt. Det var skönt att vi fick friskluft och se solen innan den försvann.

Annars har jag pratat en del tok idag. Sa ”ljung” om ”lavendel” flera gånger och ”lecakulor” om lerkrukor. Tur att min man ser vad jag menar och förstår mig.

Min mammas guldspegel ska få sitta i ”lila rummet”. Jag har målat ett första lager färg ikväll. Den behövs målas flera gånger, tror det kommer bli jättefint.

Hoppas ni har haft en härlig dag 🙂

* Vi kallar det för ”lila rummet” för det var målat i mörk lila färg när vi flyttade in.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *