Viggo sjuk

Hej på er 🙂

Viggo hade feber i natt igen ♥ Han fick halvsitta och sova till en början för den hemska hostan. Nattningen tog lång tid på grund av det, lider med honom. Idag har han varit hemma och vilat. Hoppas det ger sig snart och att vi klarar oss.

När vi var i mammas uthus i helgen hoppades jag att jag skulle hitta en tavla som jag tycker om. När jag var yngre och bodde hemma målade jag till och med av den.

Min man var den som röjde i källaren i hennes hus, där stod det tavlor som han bar till uthuset i slutet av förra året. Tavlan fanns kvar, men ramen har blivit fuktskadad. När vi reste på den smulades den sönder. Så tråkigt, ramen var halva tavlan därför är det inte bara att köpa en ny. En fuktig källare var inget bra ställe att förvara tavlor på.

I fredags eftermiddag kom det ut en annons på en bil hos en bilhandlare. En bil min man skulle kunna tänka sig. Han ringde vid 8 i morse men den var redan reserverad. Senare under dagen fick han veta att den var såld, synd.

Kan inte hjälpa att jag funderar på hur vi ska lösa vissa saker. Vi är inte klara än i ”mammas uthus”. Vissa saker ska hem hit, andra ska vi eventuellt försöka se om någon kan ta, aktionsfirma eller liknande. Men det löser sig väl 😉

Nedersta bilden, där står Viggos bil parkerad bakom linneskåpet 🙂

Fortsatt fin kväll till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *