Mammas uthus

Hej på er 🙂

Vi kom hem strax före 20. Viggo somnade i bilen, blev sängen direkt. Det första jag gjorde efter det var att duscha av mig råttskit, smuts, damm och äckel.

Den här dagen blev inte alls som önskat…

Min man åkte för att tanka innan vi skulle åka mot grannstaden och ”mammas hus”. Då upptäckte han att någon brutit upp tanklocket. Det var skador runt omkring och plastlocket under var borta. Han tänkte ”Jag tankar inte full tank”, men det blev för 700 kronor. Vi packade in familjen i bilen och åkte till Biltema för att köpa nytt tanklock.

Vi kom iväg den tid vi hade tänkt att vi skulle varit vid huset. När vi nästan var framme började oljelampan lysa, det var bara att stanna. Kändes som ett konstigt sammanträffande, dom kanske har haft skit i tanken. Vi stod efter vägen vid en svag kurva, därför bad jag honom att sätta ut varningstriangeln. Jag hörde av mig till Viggos farmors sambo, dom var vid mammas hus med släpvagnen och väntade.

Dom kom för att hjälpa oss, vi fick bilen till en sidoväg. Farmor tyckte att vi skulle åka hem till dom och strunta i att göra något idag. Jag kände att vi inte har tid att vara petiga, men sa att min man fick bestämma, han var på riktigt dåligt humör.

Han tyckte att vi skulle göra det vi hann idag ändå. Vi packade in oss i deras bil och åkte till huset. Jag tog ur mina saker, sedan åkte dom och jag blev kvar ensam för att börja rensa. Min man hade assistansförsäkring så en bärgare skulle hämta våran bil.

Jag har kämpat ensam och fått det mesta gjort som vi hade tänkt. Min man kom äntligen vid 12,45, han fick bära upp på släpvagnen det jag hade ställt ut. Vi slapp passa tippen som stängde 14,00, Viggos farmors sambo kör iväg det på måndag.

Fick veta att våran bil blev körd till skroten, nu är vi utan bil. Jag sa i december ”Är det inte bättre att vi köper en bil nu i stället för när våran har gått sönder”. Eftersom våran bil var dålig. Min man ville vänta, den skulle få gå så länge som möjligt. Nu är det bråttom att hitta en ny bil. Jag orkar faktiskt inte tänka på det, det måste lösa sig.

Hem fick vi låna Viggos farmors bil, vi får ha den till på måndag. Jag är stolt över mig själv, det jag har gjort, att jag lyckades hålla mig lugn i stället för att bli sur och få tunnelseende. Nu däremot är jag sopslut, det kommer kännas imorgon.

Träffade mammas granne hon som har köpt mammas hus. Vi gick in och tittade, mitt gamla rum hade fina trägolv under plastmattan. Det kommer bli bra ♥

På golvet i uthuset låg bilden på trollsländor. Ni som följt eller känner mig vet att jag förknippar mamma med trollslända sedan hon blev en ängel ♥ ♥ ♥

Hoppas ni har haft en betydligt bättre lördag 🙂

2 svar på ”Mammas uthus

  1. Tyckte jag såg er bil på en bärgare och jag hade tydligen rätt tråkigt nog. Hoppas ni hittar en bra bil till er så snart som möjligt! Hoppas du får en lugnare dag imorgon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *