1 år sedan idag

Hej på er 🙂

Idag har jag varit någon timme hos en vän, hon var gullig och kom och hämtade mig. Jag hade plockat ihop saker som jag tänkte att hon och hennes dotter kanske ville ha. Ett överkast, hängande ljuslyktor, ljus, två jackor, ett par av mammas gardiner mm.

Det uppskattades. Jag tycker det känns gott i hjärtat att ge. Fina saker som vi inte har användning för. Viggo och pappa kom för att hämta mig och stannade där en stund. Viggo pratade med min vän och provade att hoppa lite smått i hennes säng 😉

När vi kom hem åt jag middag, mina killar hade redan ätit. Nu är jag riktigt trött. Hoppas på bra sömn i natt, det behövs. Imorgon är det dags att åka till ”mammas hus”, vi har ju maj månad på oss att rensa det som är kvar där i ena uthuset.

Får tro att det flyter på smidigt. Soptippen har öppet till 14 och vi får låna släpvagn. Viggo ska vara hos sin farmor och hennes sambo så vi kan fixa i lugn och ro.

På Facebook dök dessa bilder upp som ett minne idag. För 1 år sedan var vi i mammas hus. Minns inte vad vi gjorde, vi hämtade nog något ♥

Hoppas ni har en mysig fredagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *