Många tankar

Hej på er 🙂

Viggo har hosta sedan några dagar tillbaka. Det är värst på nätterna och börjar oftast ca två timmar efter att han har somnat. Därför sover jag ännu sämre. I natt hämtade jag honom vid 00-tiden och la honom på en högre kudde, då gav det värsta sig.

Jag fortsätter drömma ångestdrömmar om mamma. Hon är ofta med i dom, precis som att hon kommer tillbaka. Där står jag med dåligt samvete och vet inte hur jag ska förklara mina beslut. Varför jag har gjort mig av med i princip hela hennes bohag och saker. Hade en sådan dröm i natt igen. Förnuftet säger att jag aldrig hade orkat göra på något annat vis, men samvetet gnager fortfarande i mitt undermedvetna ♥

Har svårt att skriva som det är nu, det blir kanske aningen trist och neutralt. Det är så mycket jag känner och tänker, som jag väljer att inte berätta….

Vi kom ut på en kort promenad ikväll. Burr vad kallt det var, öronvärk i maj 😉 Vi fick friskluft i alla fall och Viggo var glad åt en cykeltur.

Pionerna ser ut att vara på gång, tog dom här bilderna igår. Idag är inte himlen blå. Grått och kallt.

Fortsatt bra dag till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *