Saknar solen

Hej på er 🙂

Idag har jag känt av gårdagen rejält. Förhoppningen att försöka komma ur sängen före 11-12 fick stanna vid en tanke. Det var inte rätt dag att försöka ändra rutinen.

Känner mig ändå ganska nöjd, jag har pysslat med Viggos kläder. Vi har köpt en del nya T-shirts och shorts som behövde få plats, våran goa kille växer. Passade på att rensa ur lite samtidigt när jag ändå höll på. Det kräver inte så mycket fokus.

Jag orkar göra något i kortare stunder. Att hålla koncentration eller vara social en längre stund är det tuffare med. Får vara glad för dom framsteg jag gör, små ”babysteps”.

Annars är jag trött på regn och grått väder. Vet att man inte ska bry sig om vädret, det finns större problem än så. Men fint väder gör gott för humöret 🙂 Får tänka att naturen behöver regn och det står inte på så har våran häck blivit ”insynsskydd”.

Viggo har varit trött ikväll, pappa försökte natta honom tidigare men det tar tid ♥

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *