Förlängd sjukskrivning

Hej på er 🙂

I morse hade jag tid hos min husläkare klockan 9,15. Den tiden brukar jag ligga i sängen. Klev upp och gjorde det nödvändigaste innan det var dags att åka.

Har skrivit tidigare om hur det har strulat för mig. Jag ringde HC i början av april för att boka en separat tid för hostan. Allt jag sa hur det har fungerat för mig var fel enligt ”hen” jag pratade med. Fick inte boka en tid för hostan utan skulle ta det på detta besök.

Jag ringde igen innan påsk eftersom allt var oklart och jag inte hade hört något. Fick ett bra bemötande och löfte om att en kallelse skulle komma innan sjukskrivningen gick ut (5/5). Det kom ingen kallelse, men igår fick jag ett sms om tiden som var idag. För ett tag sedan loggade jag in på 1177 och såg att det fanns en tid, annars hade jag ringt.

Sådana viktiga saker ska bara fungera, jag vill ha ordning och reda. Allt detta har skapat onödig oro, stress och ångest. Något jag inte behöver. Det blev som jag trodde, vi hann bara prata om det som gäller sjukskrivningen, inte om hostan. Bokade en ny tid direkt med läkaren. Tänk om jag fått göra det i början av april när jag ringde 😉

Kom hem trött, urladdad och med skallebank. Ikoz har myst med mig ♥ Ikväll har min älskade Viggo en extra trött mamma ♥ Men jag ska krama honom massor ♥

Lånade bilder. Själv-pepp.

Hoppas ni har en bra start på veckan.

2 svar på ”Förlängd sjukskrivning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *