Tillsammans i 8,5 år

Hej på er 🙂

Idag har min man och jag varit tillsammans i 8,5 år ♥ ♥ ♥

Njutningen av den goda middagen igår var en kort glädje, jag blev jättedålig. Min mage klarade inte av att det blev för mäktigt, fett och bröd. Sedan jag blev sjukskriven äter jag i princip bara en hårdmacka på morgonen, sedan inget mer bröd.

Viss fet och mäktig mat har jag sällan fixat utan att magen protesterar. Jag har tappat i vikt också och äter mindre, så magen fick väl en chock. Kvällen blev förstörd, jag låg på soffan och visste inte om jag skulle kräkas. Gick och la mig tidigare än min man.

I morse var mina grabbar ute och lekte och så gick dom på promenad i skogen, Viggo åkte balanscykel. Senare dammsög min man nedervåningen. Jag har äntligen moppat golven nere, det behövdes luktar fräscht 🙂 Magen är inte i form men mycket bättre.

Får se vad det blir resten av dagen, jag skulle behöva få lite friskluft i alla fall.

Fin färg på pelargonerna i vardagsrummet 🙂

Önskar er en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *