Nyklippt

Hej på er 🙂

Idag har jag äntligen varit och klippt mig 🙂 Senast jag gjorde det var i november. Så här långt mellan brukar det inte gå, men jag har inte orkat ta mig iväg eller prioriterat det. Skönt att bli ompysslad, jag hade kunnat somna när hon tvättade mitt hår.

Tanken var att vi skulle åka någonstans efteråt, när jag ändå var i farten och fått på mig lite smink. Men pappan var hungrig så vi åkte hem, sedan var mamman för trött 😉

Jag beställde ett par sandaler till Viggo som kom igår. Han blev glad och provade dom flera gånger 🙂 I morse ville han ha dom på sig, pappa svarade att det var vinter igen så han får vänta. När jag skulle till frissan haglade det. Burr, jag vill ha tillbaka värmen.

Min goa busiga kille ♥

Önskar er en fortsatt mysig fredagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *