Regn och snö

Hej på er 🙂

Idag har det snöat och regnat, tråkigt och inte uppiggande alls.

Jag har varit riktigt seg, men huvudet har tänkt på ”ommöblering”. Igår sa jag till min man att jag väldigt gärna vill ha elementskydd i vardagsrummet, elementet är så fult. Det har jag velat i flera år, men det har inte varit prio utan stannat i tanken.

Igår började jag surfa runt och såg att det finns färdiga att beställa, kanon tänkte jag. Det visade sig att det inte var så enkelt, vårat fönster är lägre än de färdiga måtten som finns att köpa. Min mans tankar sattes också igång och han sa att vi kanske skulle möblera om i stället och dölja elementet med en av sofforna.

För att få något att hända flyttade (släpade) jag en soffa under dagen. I eftermiddag fick jag hjälp och vi har provat på två olika vis, genom att flytta sofforna. Det var som jag trodde, det blev inte alls bra. Tillbaka på ruta ett, jag vill ha ett elementskydd 😉

Nu har min man sett själv att en ommöblering inte var fint. Jag brukar vara bättre på att visualisera sådant än honom, inredning är ju något jag tycker är roligt. Får se om vi står kvar på ruta ett och inget händer, eller om vi kommer på någon annan lösning.

Det är sällan vi ändrar något hemma, energin ska räcka till vardagssysslor i första taget. Sedan är det min man som får göra dom sakerna och det ska han ha lust och ork med. Men lite roligt var det, katterna tyckte det var spännande och Viggo blev överlycklig ♥

Så här är det bäst och luftigast 🙂

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *