Välkommen sköna maj

Hej på er 🙂

Viggo kom in till mig i morse mellan 5-6, minns inte exakt vad klockan var. Jag trodde att sovtåget hade gått men han somnade om och sov till 7,30, skönt för pappa.

Efter frukost och mjukstart åkte dom och handlade, jag låg kvar i sängen. Vaknade när dom kom hem strax efter 12, så länge hade jag inte tänkt sova. Denna trötthet.

Maj inleds med råkallt väder och regn. Just nu tittar solen fram en stund. Vi har varit ute och lekt innan regnet kom, Viggo gjorde kullerbyttor på våra gamla dynor som vi har haft på altanen. Min man har köpt nya idag. Han tvättade dom vi hade i tvättmaskinen (på eget bevåg) och då tappade dom styrseln helt 😉 Det blev bra med nya 🙂

Vi trodde att Viggo skulle lyckas hålla sig vaken idag när han tog sovmorgon. Men vid 15,30 somnade han på soffan igen ♥

Jag tände lite ljus igår kväll och sjöng en stund, själavård ♥ Grabbarna tog en cykeltur ♥

Hoppas ni har en skön 1:a maj.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *