Mammas spetsgardiner

Hej på er 🙂

Igår kväll när jag skulle natta Viggo fick jag en hostattack. Han blev rädd och började gråta och ropade efter pappa. Vet inte varför han blir så rädd, nog för att det låter illa och nästan som att jag ska kräkas. Inte roligt att jag inte fick natta honom klart ♥

Idag var det första dagen för Viggo på förskolan efter lite ledighet. Det märks ikväll då han är tröttare. Vi tog en kort promenad när hans humör började dippa. Tidigare i eftermiddag har vi varit på baksidan och middagen åt vi på altanen.

Innan min man fyllde år putsade han flera av våra fönster. Jag satte upp mammas vita spetsgardiner i köket för att slippa stryka ♥ Hade ju vita längder där innan också.

Nu ska jag gå och duscha strax och börja avrunda för kvällen.

Hoppas ni har haft en bra start på veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *