Leta ny bil

Hej på er 🙂

Idag har Viggo och pappa varit ute i flera timmar. Dom har bytt olja i bilen och när jag klev upp höll dom på att köra iväg ris till skogen.

Det är flera fel på bilen som min man skulle kunna laga själv. Men vi tycker inte att det är värt det. Så nu är det dags att börja leta efter en ny bil. Något vi visste att det skulle komma rätt snart, den har hållit länge. Tur att vi lever efter filosofin som är mer ”spara” än ”slösa” när sådant händer 😉 Även om det inte är kul med sådana utgifter.

Jag har varit på baksidan en del jag med och fått sol på näsan. Viggo somnade i soffan på eftermiddagen, det var ganska väntat efter timmar ute. Jag höll precis på att väcka honom när pappa kom in och berättade att Viggos kompis cyklade på gångvägen utanför. Då var Viggo snabb upp, på med stövlar och gick yrvaket ut för att säga hej.

Dom följde med till våran baksida så killarna fick leka en stund, vilket uppskattades 🙂

Hoppas ni har haft en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *