Middag och bowling igår

Hej på er 🙂

Jag skrev inget igår. La all min energi på att göra mig klar och komma iväg och träffa några i min grupp från jobbet. Frågade mig själv innan om jag inte borde stanna hemma, men eftersom det var här i stan visste jag att det var lätt att ta mig hem.

Var aningen tufft att gå in till bowlingen, men efter att ha hälsat på alla så lättade det efter en stund. Det var en trevlig kväll med god mat 🙂 Idag är jag som väntat väldigt trött, sov knappt alls i natt och kunde inte komma till ro för vila på förmiddagen. Det kommer nog som en ”smäll” om ett tag, får lägga mig och vila då.

När vi var klara med bowlingen följde jag med några arbetskompisar in till stan. Min vän som nyligen har flyttat bor ovanpå stället vi hamnade på, så hon kom ner till mig. Jag kände att när jag för en gångs skull var med, så kunde jag stanna ett tag.

Vid 23-tiden tog jag bussen hem med dom som skulle tillbaka till grannstaden och jag hoppade av efter vägen. Det kändes skönt att pappa slapp väcka Viggo för att hämta mig. Jag pratade med min vän i mobilen den lilla biten jag hade att gå från bussen.

Idag blir det en riktigt lugn dag.

Pelargonerna i köksfönstret. Framöver ska jag köpa Mårbacka 🙂

Önskar er en härlig lördag.

2 svar på ”Middag och bowling igår

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *