Fin påskteckning från Viggo

Hej på er 🙂

Viggo tog sovmorgon i morse. Han vaknade vid 8, det händer sällan. I stället var det Zim som snällt väckte oss vid 6 😉 Han jamade för att han ville gå ut, vårkänslor.

Idag har det varit molnigt, det passade oss bra. Vi har haft en del att göra, imorgon fyller min man år och ska ha kalas. Han har dammsugit nere och efter moppade jag golven, då var han och Viggo och gungade. När jag var klar gick jag ut en stund.

Eftersom Viggo sov längre i morse blev det ingen middagslur. Det märktes i em/kväll, han blir inte den lättaste att vara med. Efter att han hade badat somnade han till slut i soffan vid 19,40. Det luktar gott här, min man har bakat. Kurrar lite i min mage så jag ska nog ta något att äta. Sedan myser vi ner oss i soffan.

När pappa fixar frisyren för att Viggo inte skulle få kaksmet i håret 😉 Brödpåseklämma från Ikea. Viggo verkade nöjd ♥

Önskar er en fortsatt skön kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *