Långfredag

Hej på er 🙂

Tittar in och önskar er en skön långfredag ♥

Jag är låg idag. Jag har ”träffat” min mamma i natt, drömmen kändes som mer än bara en dröm. Jag minns varje detalj, hur hon såg ut. Hon var så vacker och fräsch. Det var en yngre version av min mamma, hon såg ut ungefär som när jag var liten ♥

Började dagen med tårar, jag blev verkligen berörd. Ska gå och tvätta mig med kallvatten, det var alltid mammas råd när jag hade gråtit och berättade det för henne.

Vi ska på middag idag hos Viggos farmor. Jag har insett att jag varken kommer orka eller hinna sminka mig, jag får vara som jag är. Hoppas vi får en fin dag.

Bilder från när vi fikade på altanen för någon dag sedan.

Må så gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *