Ringt HC igen

Hej på er 🙂

Vaknade med huvudvärk, men värktabletter och vädret gjorde dagen fin ändå ♥

För ca 2 veckor sedan ringde jag hälsocentralen, jag tänkte boka tid för hostan. Allt jag sa var ”fel” enligt sköterskan. Min husläkare hade inga tider, jag var inte uppsatt på någon väntelista för att min sjukskrivning går ut i början på maj, dom skickade ingen kallelse automatiskt. Jag fick inte boka en tid enbart för hostan, utan ta allt på samma gång (på en tid jag inte fick). Ingen klarhet alls, bara ångest och oro.

Idag ringde jag igen. Sköterskan jag pratade med sa allt jag hade sagt förra gången, utan att jag sa det först. Skönt att få bekräftat att det var som jag trodde. Däremot fick jag inte veta vilket datum jag ska dit, det såg hon inte. Hoppas det ordnar sig.

Jag berättade att jag är sjukskriven för utmattningssyndrom/ångest, att samtalet förra gången gjorde att jag mådde sämre någon dag. Tycker den sköterskan hade kunnat kolla upp hur det låg till och återkommit till mig. Det tog på krafterna att ringa igen.

Vi har varit ute mycket idag. Fikat på altanen, lekt i lekparken och på kvällen har jag och Viggo sparkat fotboll. Sedan sprang han i backen här bredvid, jag busade och jagade honom så han skrattade hjärtligt gott. Hoppas han somnar ovaggad ikväll 😉 ♥

Fortsatt skön kväll till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *