Planterat penséer

Hej på er 🙂

Idag har det varit fint väder, det gör mycket för humöret ♥

Jag har planterat penséerna. Min man bar ut planteringsbordet och säckarna på gräsmattan, så jag fick stå i en bättre ställning för ryggen. Jag måste ändå ner på backen och ta jord och gödsel, fick inte plats med allt på planteringsbordet.

Viggo lekte och pappa satt och läste bok i solstolen. Sedan åt dom lunch på altanen. Efter det var Viggo väldigt trött så dom gick in, han somnade på 5 minuter. Igår blev det ingen middagslur och han vaknade före 5,30 i morse. Vi har varit trötta hela familjen.

Såg att det kommer vara minusgrader några nätter till. Mina penséer får stå på altanen under tak så täcker jag över dom nattetid. Framåt helgen får dom nog komma till sina platser. Känner mig nöjd 🙂 Alla 20 penséer planterade på en dag, rogivande.

Till middag grillade vi korv och åt på altanen. Det blåste lite då, men ändå skönt.

Dom två fina hinkarna är efter min mamma ♥

 

Världens goaste kille ♥

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *