4-års kontroll

Hej på er 🙂

Idag har Viggo varit på 4-års kontroll på BVC. Han fick mäta sig, väga sig, kolla synen och hörseln, rita, titta på bilder och säga vad det var, säga vilken färg olika gem hade och gå balansgång. Allt gick bra och han var jätteduktig, stolt mamma ♥

Efteråt åkte vi till mitt favoritställe. Vi började med att ta en fika, både jag och min man var rejält kaffetörstiga. Tror kanske det var den första gången vi fikade där.

Sedan gick vi och tittade på sköldpaddorna och fiskarna, det är något Viggo tycker är roligt. Jag köpte penséer och några pelargoner. Det ska bli som terapi att få plantera ute, så jag köpte faktiskt fler än jag brukar göra 😉 Nu får dom kalla nätterna ge sig.

När jag ändå hade fått på mig smink och var i farten åkte jag till en god vän. Jag var törstig, kissnödig och trött när jag kom dit. Tog en stund att ”landa”. Det var trevligt att ses. Hon börjar en praktik imorgon så jag är glad att vi hann få till en träff innan.

Viggo hade somnat när han kom hem. Senare hämtade han och pappa mig hos min vän. Dom kom in till oss en stund, Viggo var fortfarande trött, han sa nästan på en gång att han ville åka hem. Väl hemma ville han bada med mig och så fick det bli.

Viggo fick välja fika, blev en tårtbit. Han är ingen fika-kille och tog bara någon tugga.

Här tittade han på fiskarna.

Hoppas ni har haft en bra start på veckan.

2 svar på ”4-års kontroll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *