Härligt väder

Hej på er 🙂

Idag är det mer fart på Viggo, han har inte haft någon feber när vi har tittat.

Jag försökte få honom att sova middag, men det ville han inte. Pappa åkte och handlade mat. Viggo var ganska livlig (minst sagt), han blir ofta så när han är trött. Vi gick ut på baksidan, där leker han bra och vi har njutit av sol och härligt väder 🙂

Nu håller min man på att grilla, det ska bli gott. Viggo gungar på altanen. Jag är nöjd att vi har tankat en del välbehövlig energi i helgen, även om vi är smått förkylda. Det är så skönt när solen börjat värma och lusten att vara ute blir betydligt större.

Hoppas att det fina vädret håller i sig nu när Viggo och pappa är lediga en vecka. Imorgon är det dags för BVC och 4-års kontroll för våran goa kille ♥

Någon som älskar blåbär 🙂 ♥

Hoppas ni har en härlig söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *