Städad altan & Viggo har feber

Hej på er 🙂

Igår tog vi en efterlängtad promenad i skogen. På vissa ställen är det fortfarande snö och is, där var det lite halt för Viggo som åkte balanscykel. Men till den största delen var det bart och fint. På kvällen gjorde min man hemmagjord pizza, jättegott ♥

Viggo och pappa gick ut när jag klev upp idag, jag hann bara säga hej. Dom började med att köra iväg visset ris som vi har rensat bort. Givetvis gör Viggo lika som pappa. Efter det städade dom på altanen, härligt att första vårstädningen är gjord 🙂

En stund efter dom kom in var Viggo trött och hängig, han hade 38,5 i feber. Nu på eftermiddagen tog vi en kort vagnpromenad. På slutet frågade Viggo om jag hade med filten, jag brukar ta med den men inte idag. Han frös stackaren, fast han hade skalkläder på sig. När vi nästan var hemma somnade han, ganska väntat.

Han sover sedan ett tag tillbaka. Vagnen står på altanen och jag bäddade om honom med en varm filt. Hoppas han piggar på sig fort ♥

 

Önskar er en fortsatt härlig lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *