Långledigt

Hej på er 🙂

Även fast jag var trött igår blev det en bra dag.

Jag gick och mötte mina grabbar när dom var på väg hem från förskolan, Viggo utropade glatt ”Mamma” när han såg mig 🙂 Vi var ute i trädgården ett bra tag, vi rensade lite visset tillsammans. Viggo gungade på baksidan och drack en flaska välling.

Det var kallt i luften igår med, men det blir betydligt skönare när det inte blåste isvindar. Scillan på baksidan blommar och Viggo sa ”Vad fint mamma” och att jag var duktig ♥

Något han sysselsatte sig med på kvällen var att blåsa ballong. Han har verkligen fått in snitsen och tycker det är roligt. Sedan var han med pappa och handlade mat.

I morse fick min sovmorgon stryka på foten, jag fick en hostattack och gav upp till slut. Det positiva är att dagen blir längre, (om jag inte somnar). Ikväll ska vi göra egen pizza. Till veckan är mina grabbar lediga, då hoppas nog pappan i huset på sovmornar 😉

Önskar er en mysig fredag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *