Fågelkvitter

Hej på er 🙂

Igår bakade min man syltkakor, han fyller år i slutet av april. Det är en av mina favoritkakor, speciellt dom min farmor gör ♥ När jag hade nattat Viggo satte jag mig i soffan med en skål popcorn. När min man hade duschat gjorde han mig sällskap.

Idag har jag suttit på altanen en stund och lyssnat på fågelkvitter, härligt. Jag behöver vila efter gårdagen. Har skallebank men är otroligt nöjd med min insats 🙂

Min man hade inte tänkt dammsuga övervåningen igår, men han fick en positiv kick efter att jag hade gjort mitt. Förstå alla skor som har stått och samlat damm i flera år, likaså kläder som aldrig används. Jag känner mig lättare till sinnet efter rensning.

Eftersom det är som det är med orken vet jag att jag får en ”utmattnings-baksmälla” efteråt. Min fina vän brukar använda det ordet och det stämmer verkligen. Samtidigt behöver jag göra saker, kan inte bara sitta rätt upp och ner då deppar jag ihop.

Nu är kaffet slut, jag ska lyfta på rumpan och göra något litet.

Bild från igår. Detta är inte allt och det är från flera omgångars rensning 😉

Blev lite härliga bilder i repris överst, hoppas vi får en fin och härlig sommar ♥

Önskar er en skön em/kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *