Nya skor

Hej på er 🙂

I natt sov vi hela natten i samma säng, eller Viggo kom över till oss efter ett tag ♥

Idag har jag fortsatt rensa i garderoben. Det är få saker jag orkar och har lust med. Jag känner mest för att vara i min ”bubbla” och pyssla med enkla saker. Har märkt att rensa gör mig gott, något jag inte har prioriterat ofta då det alltid är annat som gått före.

Jag får höra från min läkare och andra att jag ska göra saker jag mår bra av, då gör jag det på mitt vis 😉 När Viggo kom hem fick jag sällskap, han tyckte nog att röran uppe var spännande och så lekte han på sitt rum tills jag gav mig för denna gång.

För ett tag sedan beställde jag två par nya skor. Efter Viggo föddes är det många skor jag inte kan ha längre. Det blev ett par vita Nike och ett par Adidas springskor, inte för att jag springer mer än möjligtvis något steg när vi går i skogen med Viggo 😉

Såg att jag fick tillbaka på skatten igår. Passande med tanke på att jag är sparsam. Nya skor + att flera hårprodukter tog slut samtidigt. Senare får min man vara snäll och dammsuga uppe efter att jag har dammat ner. Jag är trött nu, men otroligt nöjd.

Trevlig kväll.

Lånade bilder.

2 svar på ”Nya skor

    • Ja alltid härligt det 🙂 Där ser man. Jag älskade mina chockrosa Nike som jag köpte 2014. Jag har suktat efter ett nytt par sedan Viggo föddes och nu slog jag till. Adidas skorna var på rea och mina färger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *