Flytthjälp

Hej på er 🙂

I morse vaknade Viggo strax före 5 så jag fick gå och hämta honom. Sedan sov han till efter 7. Det gör mycket för pappa att slippa kliva upp vid 6, jag får dra mig i sängen.

Idag på eftermiddagen har jag ”lånat ut” min man som flytthjälp. En av mina bästa vänner har flyttat ner på stan till en större lägenhet. Roligt för henne, men jag sörjer en aning att jag inte kommer ha 5 minuters promenad till henne längre 😉

Jag och Viggo var i den nya lägenheten med min väns två barn och hennes mamma. Medans åkte min man med min vän och hennes pappa och flyttade möbler m.m. Jag roade mig med att underhålla Viggo och så blev vi bjudna på paj till middag. Det ”lilla” har gjort mig helt slut, jag är så trött. Viggo somnade ovaggad när jag nattade honom.

Slappar i soffan nu resten av kvällen.

En härlig färgklick på matsalsbordet 🙂

Hoppas ni har en härlig lördagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *