Pysslat lite i trädgården

Hej på er 🙂

Gårdagen tog mer på krafterna än jag hade önskat, kom ur sängen efter 12 idag.

Jag har varit ute på baksidan en stund, försökte få energi. Rensade bort det som var visset i ett land så att Scillan ska få bättre plats. Dom börjar blomma när som helst, härligt 🙂 När jag höll på ute ringde en god vän, vi hade mycket att prata om ♥

Mina grabbar kom hem tidigare vid 15,30, då avslutade vi samtalet. Dom började med att kratta lite innan dom gick in. Min mage kurrade så jag åt en rejält försenad lunch. Viggo har önskat pannkaka till middag så det pysslar dom med i köket nu.

Jag har haft huvudvärk hela dagen och ångesten känns av från och till. Mycket tankar och känslor. Får se vad vi gör resten av kvällen, Viggo ska bada i alla fall.

Önskar er en fin kväll.

Bilder från baksidan, olika årstider.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *