Välkommen april

Hej på er 🙂

Viggo somnade sent igår, det är inte mycket att göra när klockan ställs om.

När jag nattade honom vinkade jag god natt till mamma/mormor upp i luften. Vi brukar göra så ibland. Viggo låg innerst i sängen och drack välling, han försökte visa mig något och pekade bakom min rygg. Jag undrade vad han menade, han tog ur flaskan och sa att mormor stod där. Jag frågade om han kunde se mormor och han nickade.

Jag frågade vad hon hade på sig och han pekade på bilderna på sig själv från vårat bröllop som sitter på väggen. Jag sa att jag inte förstod vad han menade, han tog ur flaskan igen och sa kläderna från bröllopet. Jag frågade om den bruna klänningen och han nickade. Det var sista gången han såg sin mormor i livet, på vårat bröllop ♥

Först hjärtat av bubblor i mitt kaffe och sedan detta ♥ ♥ ♥

Idag tror jag att våra nya grannar vägg i vägg håller på och flyttar in, det bankas en del där. Den gamla damen som bodde där tidigare var en bra och lugn granne, hoppas dom nya också är det. Förmodligen är det vi som kommer störa dom mest 😉

Bilder från i lördags då vi bara hade levande ljus.

Hoppas ni har en bra start på veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *