Ikea igår

Hej på er 🙂

När vi ska göra något känner jag som att det är som att ta mig över ett berg 😉

Innan vi ens hade kommit iväg igår var jag rätt slut. När jag stod och sminkade mig fick jag en hemsk hostattack. Ögonen tåras och jag håller på att kräkas nästan varje gång. Dricker mängder vatten och det tar tid innan jag repar mig. Tog en paus och åt lunch.

När jag skulle fortsätta göra mig klar fick jag mens. Då kändes det nästan som att jag borde stanna hemma. Men viljan var starkare, jag behövde få göra något. Det drog ut på tiden innan vi fått Viggo redo. Vi åkte ca 16,15. Resan dit tar drygt en timme.

Vi började med att äta middag på Ikea, sedan gick vi genom där rätt snabbt. Vi köpte två nya vita överkast som vi har över våran tvåsitssoffa, dom behöver bytas ut. Blockljus och blommor. Min förhoppning var att strosa på ”köpis” och hitta kläder. Vi köpte skaljacka och skalbyxor till Viggo, det var 20 procent rabatt på Kappahl.

Jag hittade inte mycket. På H&M blev det strumpor (jag har ju rensat bort nästan alla jag hade) nått baslinne, en topp, hårspray, ett par skor till Viggo och solbrillor.

Min önskan från början var att jag och min man skulle åka så jag fick titta i lugn och ro. Igår kände jag att innan allt klaffar med barnvakt och min ork, då får jag vänta. Jag är glad att vi kom iväg, hoppas det blir snart igen. Viggo somnade i bilen hem ♥

Idag tar vi det bara lugnt.

Vi busade på i bilen Viggo och jag. Här på väg hem innan han somnade 🙂

Önskar er en härlig lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *