Samtal förskolan

Hej på er 🙂

Idag har vi varit på samtal på förskolan ♥

Roligt att höra hur det går för honom och vad dom tycker om våran goa kille 🙂 Vi pratade bland annat om hans behov av att sova middag. Vissa kan tycka att han är stor nog för att inte sova. Vi har bedömt att han fortfarande behöver det, alla är olika.

Idag var det en vikarie som skulle få Viggo och ett till barn att sova, hen hade inte lyckats. Ikväll har Viggo gråtit och varit så trött att han knappt har tålt sig själv, som min farmor brukar säga. Allt var fel, absolut noll kvalitet av tiden tillsammans. Jag visste det redan, men det var ändå skönt att få bekräftat att dom också ser hans behov.

Ikväll kom vi inte ut på någon cykeltur, badet var kort och inget han njöt av som han brukar göra, nattningen var utan att jag läste någon bok och han sov före 19. För att inte prata om hur jag har känt av hans gråt och humör. (Led med honom)

Vi hoppas att han sover middag imorgon och att vi får en mysig fredagskväll 😉 Har jag sagt förut att mamma alltid vet bäst. Jag litar på min magkänsla, skönt det.

Ska jag hitta något positivt i det hela så är det att min man och jag kanske hinner titta på någon serie tillsammans utan att han somnar. Men det är inte mer värt än kvalitetstid tillsammans med hela min underbara lilla familj ♥ ♥ ♥

Goaste killen, igår kom vi ut på en cykeltur ♥

Det är roligt att köra i vattenpölar.

Önskar er en fortsatt trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *