Hjärta i kaffet

Hej på er 🙂

Idag kom jag upp ur sängen lite tidigare, ca 10,45.

Kände mig glad, som att jag skulle få prata med eller träffa min änglamamma. Jag tänkte hur gärna jag önskade att det hade varit så. Hällde upp dagens första kopp kaffe. När jag tog koppen hajade jag till, det hade formats ett hjärta av bubblor ♥ Kändes som jag hade henne här med mig då, det var nära att det kom en tår ♥

Igår var det alldeles för kallt och blåsigt för att äta våfflor på altanen. Vi åt inne i stället och Viggo mumsade i sig han med 🙂 På kvällen tog vi en kortare promenad så Viggo skulle få cykla, han tycker det är roligt. Känner mig nöjd när jag har kommit ut en stund.

Tog tag i strumplådan idag. Det kanske tog mig 5 minuter att slänga gamla strumpor som jag inte har använt på år. Dags att köpa lite nytt och fräscht. Annars tar jag det väldigt lugnt. Ikoz har myst i mitt knä flera gånger, min healing-katt 🙂

Pappa dukade fint med flera syltburkar 😉

PS. Tack snälla gulliga Gittan för ”posten” 🙂

Fortsatt skön em/kväll till er.

2 svar på ”Hjärta i kaffet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *