Våffeldagen

Hej på er 🙂

Solen skiner, men det blåser iskallt. Gillar inte blåst (Mvh väderpinnen).

Jag hade gärna kört en favorit i repris idag, förra året åt vi våfflor på altanen. Får se om det blir av eller om vi tycker det är för kyligt. Mina grabbar gick till föreningslokalen där vi bor igår, dom bjöd på våfflor till lunch med grädde och sylt. Viggo brukar inte äta våfflor, men igår hade det gått i. Han tackade artigt och sa hejdå när han gick.

Efter alla intryck i lördags så orkade jag inte följa med och lunchtid då är jag fortfarande helst kvar i min egen ”bubbla”. Det var typ pensionärerna, Viggo och pappa 😉

På kvällen tog vi en promenad så jag fick se Viggo cykla, han har verkligen fått in snitsen 🙂 Jag skrev först trehjuling igår, så läste min man bloggen och sa ”Det är en vanlig cykel med stödhjul, inte en trehjuling”. Så fungerar min trötta hjärna.

När vi kom in badade jag och Viggo tillsammans, mysig avrundning en söndagskväll.

Idag har jag kört igång både tvättmaskinen och diskmaskinen. Tog tag i lådan med trosor och slängde en kasse. Tar man lite i taget går det bra, skönt att rensa. Jag mår bra av mer plats och göra mig av med sådant som skulle slängts för länge sedan.

Om ett tag kommer mina hjärtan hem ♥ ♥ ♥

Ikoz i morse. Vi har sol i köket tidigt. Sedan är den på baksidan resten av dagen.

Hoppas ni har en bra start på veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *