Önskar helgen vore längre

Hej på er 🙂

Vi hade det trevligt igår hos min kusin och hennes två tjejer. Hundvalpen var söt och busig. Hon bits och det gjorde att Viggo blev rädd, samtidigt ville han klappa henne 😉 Vi fikade och Viggo lekte med tjejerna. En stund tittade dom på ”Emil i Lönneberga”.

På vägen hem svängde vi förbi min faster med familj. Viggo har alltid gillat deras hund, men efter han hade träffat busiga hundvalpen var han rädd. Hoppas han glömmer det till nästa gång. Vi hade gärna stannat längre, men behövde åka hem och äta mat.

Viggo sov i bilen hem. När vi åkte dit somnade han när vi nästan var framme i 5 minuter. Min man köpte hamburgare som vi tog med oss. Klockan var ca 19, vi trodde att Viggo skulle sova vidare. Han var trött, men åt med oss innan det blev nattning.

Det var roligt att äntligen träffas, var väldigt länge sedan. Som väntat blev jag trött och jag hade svårt att hålla fokus och lyssna hela tiden. Men skoj var det ♥

Idag har jag vilat. Grabbarna har varit ute i flera timmar. Viggo cyklade på cykeln han fick förra året. Då fick han inte in snitsen, i år lyckades han nästan på en gång. Jag såg honom på facetime, stolt mamma 🙂 Jag drack min första kopp kaffe med dom på altanen. På eftermiddagen somnade Viggo i soffan. Till middag ska vi grilla.

Så mjuk och go 🙂 (med vassa tänder)

 

Fick bara med en av tjejerna på bild och fina vovvarna.

Önskar er en fortsatt skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *