Det blir en bra dag

Hej på er 🙂

Vi hade en bra fredag. Glömde skriva en del igår 😉

Jag följde med och hämtade Viggo på förskolan. Jag gick in till honom och pappa fixade med hans kläder. Viggo blev glad, det är min belöning. När vi skulle gå ropade han på tjejen som han hade lekt med, hon sprang mot honom och så kramades dom, gullisar ♥

En annan gång när jag var med och hämtade honom, satt samma tjej vid ett bord och ritade. Då sa Viggo ”Ingen kram ”M”, det är bra tack”. Det såg inte ut som hon hade en tanke på att resa sig och ge honom en kram den gången. Han är så rolig 🙂

Sedan städade vi nedervåningen tillsammans. När jag hade nattat Viggo tittade vi på min favoritserie för tillfället ”Legacies”. Eller jag tittade, min man somnade i soffan.

Idag ska vi åka till min kusin och hennes två tjejer. Viggo ser upp till dom och tycker om dom jättemycket. Han pratar om dom nästan varje dag, att han vill åka dit. Dom har en hundvalp så det blir spännande att träffa henne med 🙂 Det blir en bra lördag.

Hoppas ni har en härlig lördag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *