Fullmåne

Hej på er 🙂

Idag har jag inte gjort mycket. Sov knappt något i natt, tror det beror på fullmånen 😉

Kände att jag behövde pyssla om mig själv lite idag, så jag har färgat ögonbrynen och ögonfransarna. Skönt att få det gjort när jag är ensam hemma, det är så mycket lugnare. Nöjd att jag har orkat fixa det, tycker att jag ser aningen piggare ut.

Tänkte på mammas kusin Gittan idag, att jag skulle ha ringt henne. När hon ringde mig senast hann vi knappt börja prata, jag fick en hostattack så min man fick avsluta samtalet. Tror vi hade tankeöverföring för hon ringde mig 🙂 ♥

Viggo sa i morse att han ville att både mamma och pappa skulle hämta honom på förskolan idag igen. Jag ville göra det, men var alldeles för trött. I morgon kanske.

För ett tag sedan somnade Viggo, så nu ska vi titta på någon serie.

Idag har jag saknat solen. Hoppas den kommer i helgen.

Fortsatt skön kväll till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *