Solsken och takdropp

Hej på er 🙂

Idag är jag sliten. Det tog på krafterna att hämta Viggo och vara ensam med honom på kvällen. Även om han var precis som jag hade önskat vid hämtningen ♥ 🙂

Min man har jobbat hemifrån idag, skönt med tanke på att han kom hem efter 19,30 igår. Jag har suttit en stund i solen på altanen, det blev riktigt varmt. Zim var snabb att följa med mig ut. Ikoz var lite mer försiktig, men han kom ut han med.

I morse kröp Viggo upp till mig i sängen, han sa att han ville att jag skulle hämta honom på förskolan igen och att pappa skulle åka till Stockholm 😉 Det tar jag som en komplimang, han tyckte det var roligt att mamma äntligen hämtade honom. Därför följde jag med pappa till förskolan, Viggo blev glad att vi kom dit båda två.

Annars har dagen varit väldigt lugn. Det blåser mer nu än det gjorde tidigare.

Utmattningssyndrom, återhämtning, solsken.

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *