Farmor 94 år

Hej på er 🙂

Det har fortsatt att snöa idag, men inte lika mycket som igår.

Jag har lyssnat på musiken från ”A Star Is Born”, det är många fina låtar. Älskar att sjunga med i ”Shallow” och ”Always Remember Us This Way”. Helt klart nya favoriter. Jag har tagit tag och strukit hissgardinen till matsalen, nu är den äntligen på plats.

Idag fyller världens bästa farmor/gammelfarmor 94 år 🙂 Jag är så tacksam att jag har henne i mitt liv. Många gånger när jag var yngre och behövde någon, då fanns hon och farfar där. När det krisade hemma ringde jag oftast till farmor.

Jag var där mycket som yngre. Sov över, badade i deras badkar och fick godaste pannkakorna med sylt och grädde 🙂 Tack för att du finns bästa farmor ♥

Bilder favoriter i repris ♥

Hoppas ni har en bra start på veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *