Bakat bullar

Hej på er 🙂

När Viggo somnat igår tittade vi på film, det händer sällan. Jag har länge velat se ”A Star Is Born” med Lady Gaga. Det brukar ta oss 2-3 kvällar att se en film, igår såg vi hela. Vi tyckte att den var jättebra och väldigt jobbig på samma gång. Älskade deras duetter, fick gåshud. Jag storgrät på slutet. Min man blev också riktigt tagen av den.

Känslan var svår att skaka av sig, vi kände lika. Glad att jag såg den hemma i soffan och inte på bio. Tror jag aldrig har hört och sett min man bli så berörd av en film.

Igår gjorde jag mer än jag brukar på en dag, det känns. Jag orkade inte kliva upp i morse med mina grabbar, Viggo vaknade ca 6,30. Idag har snön vräkt ner. Medans jag låg kvar i sängen var Viggo och pappa ute en stund. Sedan har det bakats bullar. Viggo mumsade nöjt i sig en varm och god bulle när dom var klara 🙂

Försökte fånga Viggo och pappa på bild, men det var mest spex.

Jag har inte smakat än 🙂 Ska ta en bulle och ett glas mjölk snart.

Hoppas ni har en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *