Firat min farmor

Hej på er 🙂

Jag brukar ligga kvar i sängen på helgerna när mina grabbar går upp, jag behöver vila. Viggo vaknade 7, skönt att det blev lite sovmorgon för dom. Jag började hosta nästan direkt och efter ett tag tänkte jag att det var lika bra att jag också klev upp.

Positivt att dagen blev längre och Viggo blev glad 🙂 Jag kände för att ta mig iväg till någon butik, så vi var till min favoritblomsteraffär och Albert & Herbert. Världens bästa farmor/gammelfarmor fyller 94 år på måndag, vi åkte och firade henne i förskott ♥

När dagen fick fler timmar gick det så klart lättare för mig att komma iväg medans affärerna var öppna. Sedan ville jag ”utsätta” mig för ställen med folk, som en revansch efter ångesten jag fick i tisdags när jag väntade på att få komma in till tandläkaren.

Det gick betydligt bättre idag. Men det klådde inte när vi var till Dollar Store efter jag hade varit hos frissan senast, då kändes det bra. Vet att det går upp och ner, det är bara att kämpa på. Känner mig nöjd med dagen även om jag är trött nu 😉

Våran lilla teaterapa, han är lik mamma på många sätt och vis 🙂

Hoppas ni har haft en härlig lördag ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *