Rensat min byrå

Hej på er 🙂

Ibland ska man inte tänka utan bara göra. Tänker jag nu blir det ofta att jag inte vill eller orkar. Det var länge sedan min byrå i sovrummet fick sig en rensning, det flöt på bra. Äntligen är det gjort, jag har gjort mig av med gamla, slitna, urtvättade kläder.

Gillade inte allt damm som flög runt, nackdelen med att rensa. Mina luftvägar är känsliga (*host*). Skönt när det är klart och jag lätt kan hitta kläder som är fräscha utan att riva runt. Behöver göra en del nya inköp framöver, skoj med något nytt.

Jag har alltid varit noga med att ha det rent och städat. Det jag har lagt mindre tid på är att hålla ordning i skåp, lådor och garderober. Utrymmen man inte ser med andra ord. Som yngre tänkte jag ibland att det var som mig ”Fin på ytan men kaos inuti” 😉

Igår kväll tog vi en promenad. När vi kom hem badade Viggo och jag tillsammans, det tyckte han var roligt 🙂 Idag vräker snön ner. Mysigt med fredag, ikväll blir det tacos.

Önskar er en mysig fredagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *