Tandläkaren

Hej på er 🙂

Igår när jag skulle gå och möta min vän för att ta en promenad blev Viggo jätteledsen. Jag hörde hur han grät och bankade på fönstret vi har bredvid ytterdörren. Det känns inte roligt att han blir så ledsen när jag ska någonstans, tur att det går över ♥

Vi tog en promenad sedan gick vi till henne och fikade, jag var borta ca 1,5 timme. Det var blåsigt och isigt, så det var skönt att komma in och dricka en kopp te 🙂

I natt har jag sovit dåligt, hade svårt att komma till ro. Vilket märktes när jag skulle kliva upp idag. Ikväll ska jag till tandläkaren för kontroll, hoppas det går bra. Annars har jag plockat lite med rentvätt, lyssnat på musik och myst med min goa Ikoz.

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *