Viggo och jag

Hej på er 🙂

Igår på eftermiddagen tog Viggo och jag en promenad med vagnen bara vi två ♥

Det var första gången på väldigt länge som vi gick utan pappa. Det började bra, sedan blev Viggo trött, han hade inte sovit middag. Han ville ligga ner i vagnen och jag minns inte hur man ställer om den. Sedan började han hosta och blev ledsen.

Jag hade tänkt gå en ”hundrunda”, men han sa åt mig att svänga av hemåt lite tidigare för han ville dricka vatten. När han hostar blir han ofta rädd att han ska kräkas. Tråkigt avslut, men det är bara att hoppas att nästa gång blir bättre för oss båda.

Det var lika natten mot söndag. Han vaknade av hostan, blev ledsen och ville ha lampan på. Han somnade om vid 00. Jag låg och vakade länge innan jag släckte och kunde sova. Han kräks inte, men blir rädd och vill kliva upp oavsett tid.

Medans vi var ute igår gjorde pappa en jättegod matpaj, det var positivt 🙂

Idag skiner solen och jag har spelat musik för att försöka få upp humöret, jag är riktigt seg. Strax före 17 ska jag och min vän ta en kort promenad och prata. Det blåser rätt rejält, men solen skiner. Mina grabbar kom precis hem.

Jag älskar rosa nejlikor, min man hittade äntligen fina i mataffären lagom till helgen 🙂 Mina favoritgardiner i matsalen, får se när jag orkar stryka hissgardinen.

Hoppas ni har en bra start på veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *