Lego

Hej på er 🙂

Så här såg det ut när jag kom ner idag. Vet inte vem som hade roligast, Viggo eller pappa 🙂 Jag drack kaffe i lugn och ro, pedanten i mig har semester. Dom är varma av sig mina grabbar, det är skillnad på mig som har fleecejacka och fleecebyxor.

Igår ville Viggo inte sova middag. Senare när han och pappa låg och läste en bok i soffan somnade han i pappas famn. Vi lät honom sova drygt en timme.

Efter det väckte vi honom och åkte till hans farmor och sambo. Han var fortfarande trött, vilket märktes på humöret. I bilen såg jag att han inte mådde bra, han verkar bli åksjuk. Jag tycker det är jättejobbigt att se honom så och jag blir på helspänn.

När vi kom fram till Viggos farmor tog det en stund, sedan sa han att han mådde bättre. Han hade roligt med farmor, hennes sambo och deras katt. Vi blev bjudna på middag och stannade där i någon timme. Viggo hade kunnat vara kvar längre, men vi ville hem tills mello började. Han somnade som väntat i bilen ♥

Jag kände mig kluven inför vilken låt jag tyckte var bäst. Dom jag gillade tyckte jag var ganska jämna, ingen som stod ut. Till slut röstade jag på vinnarlåten, tänkte att den är nog den låt som skulle gå bäst och så verkade resten tycka med 😉

Att åka någonstans tar energi av mig. Innan vi ens kommer iväg har jag som en inre monolog om jag ska orka eller inte. Viggo har pratat länge om att han ville hälsa på sin farmor, så det var roligt för oss alla. Idag tar jag det väldigt lugnt.

Mys i soffan igår ♥ ♥ ♥

Önskar er en fortsatt skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *