Lugn dag

Hej på er 🙂

Tanken var att jag skulle gå till en vän som bor på stan idag. Men efter att jag strök gardiner två dagar i rad och tog en längre promenad igår med en annan vän så orkade jag inte. Vi har pratat i telefonen i stället, så kanske vi kan ses till veckan.

Dagen började med att jag hostade så jag nästan kräktes. Jag har tagit upp det med läkare många gånger, men ingen vet varför jag ofta dras med långvarig hosta. Det senaste jag fick höra av min husläkare var att det kanske beror på att jag är spänd hela jag, (rygg/nacke osv) Om det kunde hänga ihop. Vet inte vad jag ska tro eller göra.

Min läkare har sagt att det är bra om jag gör saker jag tycker om och är roliga. Jag gillar inredning 🙂 För mig är det roligt att pyssla hemma, byta gardiner är en sådan sak. Vet med mig att det tar på min kropp och kan tillåta mig att vila efteråt.

Snart kommer mina hjärtan hem ♥

Nöjd med hyllan ovanför TV:n. Ny ljuslykta på symaskinsbordet.

Önskar er en fin kväll.

2 svar på ”Lugn dag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *