Promenad

Hej på er 🙂

Igår var det solsken, idag är det grått. Tur att jag var i solen en stund på altanen igår.

Jag har strukit gardiner i två dagar. När orken inte räcker till och ryggen värker av att göra sådant så får jag dela upp det. Det blev en gardinlängd per dag. Jag har haft samma gardiner sedan november och har velat byta efter nyår. Mina favoritgardiner är dom drygaste jag vet att stryka 😉 Det tar sådan tid, nu får dom sitta uppe länge.

Senaste tiden har jag gått bakåt när det gäller sömnrutinerna. Ett tag var jag noga med att kliva upp ca 10,30, nu en period har det blivit efter 12. Jag går och lägger mig samtidigt som min man och då känns det som dagen blev för kort. Dessutom kan jag ha svårt att somna. Ska försöka vända det igen. Jag behöver tid ensam, kommer jag upp efter 12 är det bara ca 4 timmar innan mina grabbar kommer hem ♥

I eftermiddag har jag tagit en promenad med en vän. Det hade varit lätt att ställa in då jag är trött och sliten, men i efterhand känns det skönt. Nu ska jag duscha.

Ny ljuslykta för värmeljus, tycker fotogenlampor är fina så gillade denna. Blev fejkblommor till min kanna också, får se vart dom hamnar.

Önskar er en fortsatt skön kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *