Semla

Hej på er 🙂

Tänkte skriva igår att det nog var hormonerna som spökade, med tanke på humöret. Idag dök den upp ”fel vecka”. Drygt, men skönt med en förklaring ibland 😉

Att det har hänt en del mindre roliga saker de senaste dagarna bidrar det också. Först gick ugnen sönder i söndags. Sedan la jag ner tid och energi på en sak helt i onödan igår. Ikväll skulle pappa och Viggo åka och hämta paket, men dom kom tillbaka, bilen startade inte. Får tänka positivt, vi hade inte en tid att passa.

Pappa fick idén att göra ett litet äventyr av det, han och Viggo tog bussen ner på stan och hämtade paketen. Nöjd kille och jag blev glad att jag fick hem mitt paket med lite inredning. Unnar mig ganska sällan sådant och funderar oftast länge innan jag bestämmer mig. Viggo fick en ny regnjacka han med, han växer ♥

Medans dom var borta åt jag min semla och drack mjölk, gott 🙂 Viggo och pappa delade på en semla innan dom åkte. Nu är det dags för kvällsbestyr.

Trevlig kväll.

2 svar på ”Semla

  1. Vad ni har otur med saker som går sönder! Hoppas att båda går att laga för hyfsat billig peng! Inte roligt att lägga pengar på sånt som bara ska fungera 🙁

    • Troligen är det batteriet som är urladdat, så det kan han nog fixa. Håller med dig, jag hoppas att vi klarar oss lindrigt. Reservdel till ugnen är beställd, så får tro att han kan laga den själv också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *