Snöväder

Hej på er 🙂

Två dagar i rad har mitt humör inte varit på topp. Igår började dagen snett redan direkt jag klev upp, stubinen var inte den längsta. Vissa dagar är det svårare att skaka av sig sådant än andra. Speciellt när man redan kämpar med annat.

Idag hoppades jag att det skulle bli en betydligt bättre dag. Att göra saker, även om dom är små så tar det mycket energi av mig. Jag la ner tid och energi på något som inte alls blev som det var tänkt, det gjorde inte mig gladare 😉

Kan inte skriva om det, för det skulle bli en lång roman av något som kan tyckas vara en liten fjutt-sak. Det positiva idag är att Viggo mår bra och har haft roligt på förskolan. Hostan är mycket bättre och han har inte gnällt något mer om örat. En av hans bästa kompisar stod och väntade på honom i morse, dom hade saknat varandra.

För att avrunda dagen på ett bra sätt så tog vi en promenad i snövädret, det var skönt. Dags för kvällsbestyr här nu.

Inte dom bästa mobilbilderna, men det är vad jag har att bjuda på just ikväll.

Hoppas ni har haft en bättre start på veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.