Tankat energi med mina hjärtan

Hej på er 🙂

Igår kväll somnade Viggo fort. Min man och jag myste i soffan framför mello.

Solen skiner idag och det är 9 plusgrader. Efter jag hade fått i mig frukost och kaffe gick vi ut. För första gången på väldigt lång tid tog jag en promenad som är mer än 25-30 minuter, jag har inte orkat det innan. Vi gick sakta, huvudsaken jag fick sol och luft.

På slutet när vi nästan var hemma somnade Viggo, lika som igår när han och pappa var ute och gick. Han fick sova vidare en stund i vagnen utanför vårat hus ♥

Promenader och friskluft är en av mina högsta prioriteringar. Eftersom min startsträcka är lång blir det oftast på em./kvällen. Vissa dagar blir det inte av och då får det vara så. Trött blev jag, men det är så härligt att solen skiner 🙂

Vacker blå himmel.

 

Bilden på mig och Viggo blev sådär, jag fastnar sällan på bild så jag lägger ut den ändå. Min man tog bilden och jag redigerade bort lite bakgrund.

Önskar er en fortsatt skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *