Sticklingar

Hej på er 🙂

Igår sken solen så jag gick och mötte mina grabbar när dom var på väg hem. Jag hann nästan hela vägen fram till förskolan, (tar ca 5 min dit) När Viggo såg mig sprang han mot mig rätt in i min famn, en puss fick jag också 🙂 Så glad att se mamma ♥

Det är halt på vissa ställen och annars grus. Vi gick hem och hämtade vagnen och tog en kort promenad. Skönt att få luft och ljus. Idag är det grått och snöar lite smått.

I morse ville jag ta mig upp tidigare, men det blev efter 12 igen. Så otroligt trött.

Bilder på mina sticklingar och övervintrade pelargoner. Ser inte mycket ut för världen, får se hur det går. Jag tycker det kan vara lite svårt med sticklingar, dom ska vara fuktiga men inte blöta för dom ruttnar dom. Är glad om jag lyckas med någon/några.

Snart kommer mina hjärtan hem ♥ ♥ ♥

Den i största krukan längst ner i högra hörnet är nog död.

Hoppas ni har en bra dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *