Trött men nöjd

Hej på er 🙂

Idag kom jag ur sängen efter 12, hade kunnat ligga kvar längre.

Det positiva överväger, jag är nöjd med gårdagen. Jag känner min frissa, jag har spelat revy med hennes pappa för länge sedan. Det gör att jag är mer avslappnad med henne och kan prata om det mesta. Annars hade kanske slingorna fått vänta ett tag till.

Det var skönt att bli ompysslad, jag behövde verkligen det 🙂 Att veta att håret inte kommer kännas ofräscht fast jag nyss har tvättat det är en lättnad.

Tror jag bearbetar en del när jag sover. Drömmer fortfarande ofta om mamma, mammas hus och relationer som har varit. Det händer saker i mitt undermedvetna. Känner mig något lättare i sinnet, jag blir inte ledsen lika ofta och tålamodet är längre.

Än har jag nog långt kvar till att klara av en normal vardag. Sedan jag blev sjukskriven har jag varit sjuk varje månad, (ungefär som tidigare) Hostan håller i sig än, har varit sjuk/krasslig sedan i slutet av januari. Återhämtningen tar tid.

Hajar till när jag ser mig i spegeln, så skönt att utväxten är ett minne blott 🙂

Önskar er en fin dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *